top of page
VesternäsVed_24.10.2020_112.JPG

PIHAPUUT

Hoidamme pihapuiden kaadon ja poisviennin. Useasti voi olla ongelmallista, jos rakennuksia tai johtoja on lähistöllä. Tärkeintä silloin on, että joku, jolla on ammattitaitoa ja kokemusta ja myös vakuutukset tämän tyyppisiin töihin.

Ps. Muistathan että sinulla on mahdollisuus kotitalousvähennykseen näistä tekemistämme töistä.

Tietoa kotitalousvähennyksestä

METSÄNHOITO

Metsänhoito on tärkeää hyvän laadun ylläpitämiseksi ja saadakseen hyvän kasvuvolyymin. Annamme parannusehdotuksen ja raivaamme.

Tietoa Kemera tuesta.

30.9ewp.JPG
VesternäsVed_24.10.2020_90.JPG

POLTTOPUUMYYNTI

Meiltä saat valmiit polttopuut eri mittaisina, suuruisina ja eri lajeina. Voimme toimittaa valmiit polttopuut myös omasta metsästäsi.

KULJETUS

Suoritamme polttopuun ja risujen kuljetuksen traktorilla ja peräkärryllä. Kärryssä on nosturi, jonka ulottuvuus on 8,5 metriä, jolla voi nopeasti ja helposti lastata ja purkaa lastin. Kärryssä on lisävarusteena myös sivupellit risujen ajoa varten.

Vestern%C3%A4sVed_24.10_edited.jpg
Vintersnö

LUMENAURAUS

Talviaikaan hoidamme myös pihojen ja kesäasuntojen lumenaurauksia Lumityöt hoidamme lingolla, perälevyllä ja kauhalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

POLTTOPUIDEN TEKO

Pilkemasterilla meillä on mahdollista halkoa lyhyessä ajassa suuria määriä. Voit valita katkaisupituuden 25-60 cm välillä ja ympärysmitta saa olla maksimissaan 40 cm. Tulemme joko luoksesi tai tarjoamme täyden palvelun, hakkuusta, kuljetuksesta, halkomisesta ja toimituksesta.

VesternäsVed_24.10.2020_87.JPG
bottom of page