top of page
Fällning och bortröjning av gårdsträd utförd av Vesternäs Ved & Entreprenad i Jakobstadsregionen, Finland

PIHAPUUT

"Hoitamme pihapuiden kaadon ja niiden poisviennin. Usein tilanteissa, joissa rakennuksia tai johtoja on lähellä, voi ilmetä haasteita. Tällöin on ensiarvoisen tärkeää, että työtä tekee ammattitaitoinen ja kokenut henkilö, jolla on myös tarvittavat vakuutukset tällaisia tehtäviä varten.

P.S. Muistathan, että voit hyödyntää kotitalousvähennystä näistä suorittamistamme töistä."

Tietoa kotitalousvähennyksestä

METSÄNHOITO

Metsänhoito on tärkeää laadukkaan puuston säilyttämiseksi ja hyvän kasvun varmistamiseksi. Tarjoamme neuvonta- ja raivauspalveluita.

Tietoa Kemera tuesta.

Skogsvård är viktig för att hålla skogen i gott skick och få en god volymtillväxt.
Färdig ved kan du köpa från Vesternäs Ved i Larsmo, Finland. Vi kan också leverera färdig brännved direkt från din egen skog.

POLTTOPUUMYYNTI

Tarjoamme valmiita polttopuita eri pituuksina, kokoisina ja eri lajeina. Voimme myös toimittaa valmiita polttopuita omasta metsästäsi.

KULJETUS

Suoritamme polttopuun ja risujen kuljetuksen traktorilla ja peräkärryllä. Kärryssä on 8,5 metrin pituinen nosturi, joka mahdollistaa nopean ja helpon lastauksen sekä purkamisen. Lisäksi kärryssä on sivupellit, jotka helpottavat risujen kuljetusta.

Vi kör ut ved och ris med traktor och kärra. Vi har också risplåtar för utkörning av ris.
Snöröjning på gårdsplaner och villatomter i Jakobstadsregionen.

LUMENAURAUS

Talvella hoidamme myös pihojen ja kesämökkien lumitöitä. Lumitöitä teemme traktorin lumilinkolla, perälevyllä ja lumikauhalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

POLTTOPUIDEN TEKO

Pilkemasterin avulla pystymme halkomaan suuria määriä nopeasti. Voit valita halutun halkaisupituuden 25-60 senttimetrin välillä, ja puun ympärysmitta saa olla enintään 40 senttimetriä. Tarjoamme joko kuljetuksen luoksesi tai täyden palvelun, joka sisältää puun kaadon, kuljetuksen, halkomisen ja toimituksen.

Med Pilkemaster kan vi klyva stora mängder ved på kort tid. Kaplängd 25-60 cm och diameter max 40 cm.
bottom of page