top of page

PIHAPUUT

Erikoispalvelunamme on pihapuiden ammattimainen kaato ja puiden poiskuljetus. Ei ole harvinaista, että nämä puut ovat usein haastavia, erikoisesti jos lähellä on rakennuksia tai sähköjohtoja.

 

Käsitelläkseen näitä tilanteita turvallisesti ja tehokkaasti, on ensiarvoisen tärkeää, että työtä tekee ammattitaitoinen ja kokenut henkilö, jolla on myös tarvittavat vakuutukset tällaisia tehtäviä varten.

Ymmärrämme oikean taidon ja varustuksen tärkeyden, varmistaaksemme että pihapuiden kaato ja poisvienti tehdään turvallisesti, aiheuttamatta vahinkoja ympäristölle tai vaarantamatta ihmisten turvallisuutta. Kun valitset meidät pihapuuprojektiisi, voit olla varma, että saat korkealuokkaisen palvelun ja ammattitaitoa alusta loppuun saakka. Emme hoida ainoastaan puiden kaatoja ja poisvientiä, vaan että rungot ja risut hoidetaan ympäristöystävällisellä tavalla.

 

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä näistä suorittamistamme töistä.

VesternäsVed_24.10.2020_111.JPG
Trädfällning

Kun valitset meidät pihapuuprojektiisi, voit olla varma, että saat korkealuokkaisen palvelun ja ammattitaitoa alusta loppuun saakka.

Skogsvård är viktig för att hålla skogen i gott skick och få en god volymtillväxt.

METSÄNHOITO

Metsän säilyttäminen ja hoitaminen ovat ensiarvoisen tärkeää, jotta voisi säilyttää korkean laadun ja terveellisen kasvumäärän. Pyrimme siihen, että metsänne voisi hyvin, tarjoamalla konkreettisia parannusesityksiä sekä suorittamalla tarkkoja raivaustöitä.

 

Raivaus on keskeisin osa metsänhoidosta, joka tähtää siihen, että arvokkaimmat puut saisivat kasvaa ja kehittyä optimaalisesti. Poistamalla ylimääräisen kasvillisuuden ja kilpailevat puut, luomme terveen ja tuottavan ympäristön metsällesi.

Skogsvård

POLTTOPUIDEN MYYNTI

Meiltä saat polttopuut, jotka ovat valmiita käytettäväksi, eri mitoissa, koossa ja lajeissa. Voimme myös hoitaa valmiiden polttopuiden toimituksen suoraan omasta metsästäsi. Olemme joustavia ja sopeudumme sinun toiveisiisi, riippumatta siitä, jos haluat vakiopolttopuita, tai jotain erikoiskokoja, silloin olemme täällä sinua varten.

Färdig ved kan du köpa från Vesternäs Ved i Larsmo, Finland. Vi kan också leverera färdig brännved direkt från din egen skog.
Vedförsäljning
Vi kör ut ved och ris med traktor och kärra. Vi har också risplåtar för utkörning av ris.

KULJETUS

Kuljetuspalvelumme tarjoaa vaivattoman ja tehokkaan puiden ja risujen kuljetuksen traktorin ja perävaunun avulla.

 

Perävaunumme on varustettu nosturilla, jonka kantama on 8,5 metriä, joka mahdollistaa nopeat ja ketterät lastaus- ja purkuprosessit. Perävaunumme avulla voimme helposti käsitellä ja kuljettaa puut ja risut kohteeseesi.

 

Nosturi, jonka kantama on tällainen, käytön etu tulee esille siinä, kun puut tai risut tulee sijoittaa vaikeapääsyisille paikoille. Lisäkantama mahdollistaa tarkkuuden ja joustavuuden lastauksessa ja purussa, tuloksena tästä on nopea ja tehokas kuljetuspalvelu. Traktorimme ja perävaunumme varustuksena on myös risulaidat, helpottaaksemme risujen kuljetusta. Risulaidat antavat lisävakauden ja suojelevat mahdollisilta putoamisilta ja hävikiltä kuljetuksen aikana.

Utkörning

LUMENAURAUS

Lumenaurauspalvelumme tarjoaa sinulle talvisaikaan vähän mukavampaa oloa, kun hoidamme lumen ja jään poiston pihaltasi tai mökiltäsi.

 

Käytämme nykyaikaista varustusta, mukaan lukien lumilinko, perälevy ja kauhat, varmistaaksemme että auraus tehdään tehokkaasti ja ammattitaitoisesti. Ymmärrämme että jokaisella kiinteistöllä on oma erikoinen tarve, kun kyseessä on lumen auraus. Siksi tarjoamme räätälöidyt ratkaisut ja olemme avoimia keskustelemaa erikoisvaatimuksistanne.

 

Pihan tai mökkitontin pitäminen vapaan lumesta ja jäästä, ei ainoastaan ole helppopääsyisyyden vuoksi, vaan myös onnettomuuksien ja vahinkojen riskin vähennykseksi. Aurauspalvelumme on tehty sinun turvallisuutesi ja hyvinvointisi tähden talvikuukausiksi.

Saadaksesi arvion ja räätälöidyn tarjouksen aurauspalveluistamme, ota yhteyttä meihin.

Snöröjning på gårdsplaner och villatomter i Jakobstadsregionen.
Snöröjning
Vedtillverkning
Med Pilkemaster kan vi klyva stora mängder ved på kort tid. Kaplängd 25-60 cm och diameter max 40 cm.

POLTTOPUIDEN TEKO

Polttopuiden tekoon käytämme Pilkemasteria, Sen avulla pystymme halkomaan suuria määriä nopeasti, voit valita halutun halkaisupituuden 25-60 senttimetrin välillä, ja puun ympärysmitta saa olla enintään 40 senttimetriä. Tämä tarkoittaa, että voimme sopeuttaa polttopuiden suuruuden juuri toivomaksesi. Voimme tarvittaessa käydä luonanne, tai tarjota täyden palvelun, joka sisältää puun kaadon, kuljetuksen, halkomisen ja toimituksen.

bottom of page